Beachflag

GOEDKOOPSTE VAN BELGIË

Prijzen beachflag (excl. btw)
                  
                               
Losse vlag (115 gr gesublimeerd)
Prijs:
  Accessoires Prijs
3 meter € 20,-   Grondpin € 10,-
4 meter (meest gekozen) € 35,-   Grondboor € 16,-
5 meter € 50,-   Parasolvoet € 20,-
      Kruisvoet € 20,-
Frame + luxe transporttas        
3 meter € 15,-      
4 meter (meest gekozen) € 19,-      
5 meter € 21,-      
         
Levertijd: 5 werkdagen        


Bestellen? mail ons de benodigde gegevens en wij maken kostenloos een ontwerp.
Uiteraard staan wij telefonisch ook voor u klaar.


We kunnen beachflags in elke vorm, hoogte en afmeting produceren. Zo leveren wij kleine als grote beachflags, ronde als vierkante varianten. De onderkant kan rond, recht of schuin afgewerkt worden. Ze zijn verkrijgbaar in 3m (small), 4m (medium) en 5m (large). Neem voor meer informatie contact met ons op. We bespreken met u de afmeting en vorm die het beste bij uw activiteiten past.

Full color en aluminium frame

Al onze beachflags zijn compleet full color bedrukt. De vlaggen worden doormiddel van sublimatiedruk geprint. Sublimatieprint zit in de vezels van het doek en is UV bestendig. Onze frames zijn gemaakt van stevig aluminium. Dit systeem is overal te gebruiken en kan alle windomstandigheden aan. De beachflag zelf is helemaal afgewerkt en is vervaardigt uit hoogwaardige kwaliteit materialen.

Beachflag accessoires


Beachflags zijn leverbaar met verschillende voeten. Afhankelijk van de functionaliteit van de vlaggen geven we advies over welke voet u het beste kunt bestellen. Wij leveren flags met zware voeten voor outdoor gebruik op locaties met veel wind. Denk bijvoorbeeld aan een tankstation of een dak van een gebouw. De beachflags zijn ook verkrijgbaar met grondboor. De grondboor is perfect voor het strand of bij een autogarage. We hebben ook voeten voor vlaggen voor binnen. We kijken altijd samen met de klant naar de specifiek eisen en de locatie van inzetbaarheid.

Prijzen Beachflags

Voor een prijsindicatie van een beachflag ga naar onze shopcalculator . Voor grotere volumes vraag een offerte aan. We zullen contact met u opnemen over de afmeting, hoogte, vorm, voet en hoeveel stuks. Bij grotere aantallen werken wij met speciale kortingspercentages voor een nog scherpere stuksprijs.

Meer weten?
Voor meer informatie over onze een beachflag kunt u telefonisch contact opnemen via: 0541-853276 of mailen naar: info@airlusion.nl. Wij hopen binnenkort van u te horen.

Referenties

Karcher skytube ZEB weber ref Makita Beamix ref Gamma ref Grando keukens ref Walibi ref Golden tulip ref Repanet Intertoys Moeskops Bouwbedrijf Bike totaal ref intersport Linders ref De Echte Bakker Timing ref Shoeby ref Sissy ref Etna ref