Easy up tent

Een easy up tent kunt u gemakkelijk binnen 5 min opbouwen en is perfect voor u promotionele activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan events, festivals, beursen, productpresentaties en roadshows. De easy-up tenten zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen op elke locatie gebruikt worden. De tent is full color bedrukbaar in bedrijfskleuren en/ of met bedrijfslogo’s. De easy up tent is de ideale aandachtstrekker voor sales en promotie campagnes. De tent is leverbaar in de afmetingen 3m x 3m en 3m x 6m. De tent heeft een stevig en makkelijk aluminium uitvouwbaar systeem, zodat u snel op elke locatie klaar bent voor de marketing activiteiten.

Kwaliteit Easy up tent
De tenten worden vervaardig uit de beste materialen. De tenten zijn uitermate geschikt voor intensief en professioneel gebruik. De easy up tenten zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. De tenten zijn geproduceerd uit 4 mm polyester doek en zijn vlam vertragend. De stof is waterafstotend en neemt geen vloeistof op. De easy up zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle veiligheideisen. Deze snel uit te bouwen tenten heeft een uniek systeem van aluminium. Dit aluminium frame is super stevig en licht van gewicht. Het frame heeft een kunststof kliksysteem waardoor het makkelijk is om de easy up tent op de juiste hoogte in te stellen. In de verschillende bevestigpunten van het stoffendak is dik polyesterdoek genaaid tegen slijtage.

Bedrukking
De easy up tent is leverbaar met full color bedrukt dak, achterwand en zijwanden. Deze zijn enkel of dubbelzijdig te bedrukken. Dat houdt in dat u de mogelijkheid heeft om de binnenzijde en buitenkant te bedrukken van de wanden. De bedrukking is UV bestendig en verkleurt niet in de zon. Met een ontwerp kunnen we u laten zien hoe de tent eruit komt te zien. Stuur ons uw logo op in AI of EPS en wij maken kosteloos voor u een mooi ontwerp van de easy up tent.

Opbouwen
Door het unieke aluminium uitklapsysteem kunt u de easy up tent zeer snel opbouwen op locatie. Hoe op te bouwen? Aluminium frame neerzetten en uitklappen. De poten van de tent op juiste hoogte in klikken en zijwanden bevestigen op het klittenband. Ten slotte achterwand en zijwanden aanbrengen en in elkaar ritsen. Het is verstandig om easy up tent vast te zetten met haringen voor extra stevigheid. De tent is zo eenvoudig op te bouwen dat zelfs 1 persoon binnen 5-10 min de tent heeft staan.

Offerte
De easy up tent is verkrijgbaar in verschillende varianten. We kunnen ze leveren met alleen dak, achterwand en/of zijwand. We bieden u ook de mogelijkheid om binnenkant en buitenkant te laten bedrukken. Voor een specifieke stuksprijs bereken de prijs in de shopcalculator of vraag een offerte aan. We nemen met u contact op over de afmeting, mogelijkheden en hoeveel stuks. Bij meerdere stuks hanteren wij speciale kortingspercentages voor een nog scherpere stuksprijs.

Meer informatie over easy up tent?
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via: 025 / 88 12 98 of mailen naar: info@airlusion.be.
 

  
  
  

Referenties

Karcher skytube ZEB weber ref Makita Beamix ref Gamma ref Grando keukens ref Walibi ref Golden tulip ref Repanet Intertoys Moeskops Bouwbedrijf Bike totaal ref intersport Linders ref De Echte Bakker Timing ref Shoeby ref Sissy ref Etna ref