Een Stille Reclamezuil

Hoe trekt u de aandacht van uw klanten en valt u op tussen de concurrenten? Met de juiste promotietools! Koop bij Airlusion de nieuwe reclamezuil stil en maak een marketingactie- en campagne succesvol. Een reclamezuil is een langwerpige, opblaasbare zuil met een belangrijke boodschap. Onze reclamezuil heeft geen blower en is stil, makkelijk te gebruiken en binnen twee minuten opgeblazen. Eenmaal opgepompt blijft de zuil opgeblazen. Er is geen motor, stroom of lucht meer nodig. Ze zijn maatwerk, want u kunt er uw eigen logo of tekst op plaatsen. Vooraf zien wat het eindresultaat is? Airlusion maakt kosteloos een 3D-ontwerp. Zo ziet u direct hoe de reclamezuil stil eruit komt te zien.

De motorloze reclamezuil is alleen verkrijgbaar bij Airlusion en heeft een groot aantal voordelen! U zet de zuil neer waar uw maar wilt. U gebruikt de zuil voor meerdere doeleinden door de verwisselbare hoes. De zuil kunt u zowel binnen als buiten inzetten.

De reclamezuil stil is zeer handig en effectief in gebruik. Uw klant: rolt de zuil uit, pompt de zuil binnen 2 minuten op en zet de zuil op zijn plek.

Airlusion kiest voor kwaliteit. Dit ziet u terug aan onze materialen: stevig polyesterdoek en windsterke naden. De reclamezuil stil is verkrijgbaar in een hoogte van 3 meter. Bestelt u online? U ontvangt uw zuil dan binnen 8 werkdagen. Wij versturen uw zuil gratis.

Voor meer informatie, neem contact met op via 025881299 of mail naar info@airlusion.be. Hieronder kunt u de prijs berekenen van een reclamezuil. Heeft u interesse in meerdere producten vraag dan een offerte aan en profiteer van een spectaculaire korting.
 

  
  
  

Referenties

Karcher skytube ZEB weber ref Makita Beamix ref Gamma ref Grando keukens ref Walibi ref Golden tulip ref Repanet Intertoys Moeskops Bouwbedrijf Bike totaal ref intersport Linders ref De Echte Bakker Timing ref Shoeby ref Sissy ref Etna ref